13 Kasım 2010 Cumartesi

Peri Tozu yapmasını biliyormusunuz...?

Kitapçıların kitap raflarını seyretmeyi oldum olası çok severim.O koku, o renk bambaşka..nasıl zaman geçiyor anlamıyorum.Yine kendimi kaybettim geçen gün, bir kitap ilişti gözüme, Tuğçe Işınsu yazmış ''Biz Tatlı Cadılar''...Şeker tadında, bir çırpıda okunacak eğlenceli bir kitap...İçinde peri tozu tarifi var benim çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.
''Güneşli bir günün sabahında 8 adet istiridye kabuğunu havanda dövün.İyice  dövüp iyice un haline gerirdiğiniz istiridyeleri bir süre güneş ışığını direkt alacak şekilde bekletin...Bu işlemden sonraki ilk dolunaylı gecede,gece yarısından hemen sonra istiridye tozunu
ilk önce inci tozuyla,ardından da sim ve simli pudrayla karıştırın.Bu esnada size aşkı,mutluluğu,sevgiyi,barışı güzel hisleri çağrıştıran bir meditasyon müziği ile ortamı desteklemeyi de unutmayın.Karışım dolunay çekilene kadar gece ayışığının altında tutulmalıdır.
Ertesi sabahtan itibaren Peri Tozu'nuz aktiftir.İster sürün ister yanınızda bulundurun,ister yürüdüğünüz yola serpin,ister üfleyin!''
Benim çok hoşuma gitti,mutlaka deneyeceğim, görüntüsü muhteşem  olmalı...

3 yorum:

  1. I'm extremely inspired with your writing skills and also with the format to your weblog. Is this a paid subject matter or did you customize it yourself? Either way keep up the nice high quality writing, it is rare to peer a nice weblog like this one nowadays..

    my web-site :: vapornine
    Also see my web page >

    YanıtlaSil
  2. What's up it's me, I am аlso visіting this
    sіte daіly, this site is really
    fastiԁiοuѕ and the visіtors arе really shаrіng fаѕtidious thoughts.


    Feel frеe to surf tο my blog post
    - zulutrade alternative
    Also see my webpage ::

    YanıtlaSil
  3. I tried so wonderful and I flew to the sky Super

    YanıtlaSil